Even Voorstellen > Zelfstandig Onderneemster
 
Hallo allemaal welkom op de site: Keep in Touch "hulpverlening"!
Even Voorstellen;
Op de foto staan wij een gezellig stel Olga Stetter en Remco de Boer. Samen zullen wij zorgdragen voor een professionele, gestructureerde, leerzame maar zeker ook gezellige vorm van begeleiding. Er zijn verschillende activiteiten die worden aangeboden, dit kan in overleg samen gaan met onze zoon Teun.

Remco heeft met zijn hart voor de zorg gekozen. Hij draagt de zorg voor het halen en brengen van de kinderen, voorbereiden van de activiteiten, actieve begeleiding betreffende sport, spel en knutsel activiteiten. Daarnaast zijn er de leeractiviteiten zoals koken en het aanleren van kleine doe-het-zelf-klussen.

Zoals u kunt lezen is Remco er voornamelijk ter bevordering van het uitvoeren van het (behandel)plan zoals dit met de ouders en eventuele andere hulpverleners is opgesteld. De daadwerkelijke zorg en de daarmee verweven verantwoordelijkheid ligt bij mij Olga.

Als ervaringsdeskundige, afgestudeerd SPH-er en iniatiefneemster voor Keep in Touch "hulpverlening" is het afleveren van zorg op maat volledig in mijn handen. Het kunnen aanbieden van zorg in huiselijke sfeer en op kleine schaal is wat ik erg belangrijk vind. In deze vertrouwde omgeving is het mogelijk voor ieder kind zich verder te ontplooien.
 
Zelfstandig Onderneemster.
 
Studeren is een uitdaging daarom zullen wij in de loop van het jaar meerdere cursussen gaan volgen. Het uit- en overdragen van onze kennis is een wezenlijk onderdeel van zorg. Het uitdragen van onze kennis richt zich niet alleen op de ouders/verzorgers maar ook op kinderen die bij ons komen.


Waarom we zelfstandig zijn geworden?
“Zorg op maat” is al jaren een speerpunt in de hulp- en dienstverlening,
als zelfstandige kunnen we deze zorg geven en leveren.

Wanneer je in een instelling werkt heb je toch altijd te maken met regels die de organisatie passen. Deze regels hoeven niet aan te sluiten op de behoefte van alle kinderen. In de één op één situatie kun je hulpverlening aanbieden speciaal voor de kinderen en dat is het allerbelangrijkst!